Vijf teams kampioen voorjaar veld!

De laatste wedstrijden van het voorjaar op het veld zijn gespeeld en we kunnen met trots melden dat we vier teams hebben die kampioen zijn geworden.

VIKO 1

Uiteraard is het vlaggenschip van VIKO, het eerste team, al enkele weken geleden kampioen geworden. Volgend jaar komt het eerste team uit in de tweede klasse. Dezelfde klasse als die zij in de zaal spelen.

VIKO 3

Het derde team heeft in de laatste wedstrijd tegen Midlandia 2 een nipte winst gemaakt en daarmee zijn ze samen met Midlandia op de eerste plek geëindigd. Een mooi afscheid voor Remco A., Nienke en Jeroen die volgend jaar helaas stoppen met korfballen.

VIKO MW1

Het midweek team is samen met Het Bosch MW1 bovenaan geëindigd en mag zich zo ook kampioen noemen.

(foto niet beschikbaar)

VIKO E3

De E3 is een team met allemaal spelers die dit jaar voor het eerst zijn gaan korfballen. En dan meteen in hun eerste jaar al een kampioenschap binnenslepen, wat een top prestatie van dit gezellige team!

VIKO F1

Op de laatste speeldag moest de F1 tegen Fortissimo F1. Stiekem waren ze al kampioen, maar toch werd deze laatste thuiswedstrijd gezien als de èchte kampioenswedstrijd. De teleurstelling was dan ook op hun gezichtjes te zien toen ze de wedstrijd nipt verloren met 7-8. Gelukkig kwam de lach al gauw terug toen ze toch begrepen dat ze kampioen waren en een feestje konden vieren!