BLOG: Vaarwel ‘Het Mandje’, welkom nieuwe accommodatie!

In deze blog nemen we jullie mee in het vaarwel zeggen van onze oude kantine ‘Het Mandje’ en het verwelkomen van onze nieuwe accommodatie. In september 2021 zal gestart worden met de sloop en verwachting is dat april/mei 2022 onze nieuwe kantine en kleedkamers er staan!

Zaterdag 10 juli 2021: De grote opruimdag

Vandaag stond een grote groep vrijwilligers klaar om het pand en de omgeving er omheen ‘sloopklaar’ te maken. Met dank aan Wendy Schouten die al deze vrijwilligers geregeld had. Door middel van labels was al eerder aangegeven welke spullen mee gaan, wat weg mag, wat we kunnen verkopen etc. De aanwezige mannen stortten zich op het uitscheppen en opstapelen van de terrastegels, terwijl de vrouwen zich met name bezighielden met de spullen in en om de kantine.

Tussen het harde werken door moest er wel goed gegeten worden. Paula zorgde voor een heerlijk Indisch gerecht waarmee iedereen er weer tegenaan kon.

Wat geweldig om te zien dat er zoveel vrijwilligers op de been waren om een handje te helpen.

Al een aardig stuk gevorderd met het uithalen van de tegels!
Zelfs de kleine mannen droegen een steentje bij
De drone filmt een impressie van de dag

Woensdag 7 juli 2021: Schone tegels

In de wintermaanden heeft Scouting Batenstein gebruik mogen maken van onze kantine, aangezien ze door de corona maatregelen niet iedereen in hun eigen locatie kwijt konden. Voor wat hoort wat, dus kwamen ze een handje helpen in de voorbereidingen voor onze grote opruimdag. De terrastegels moesten schoon gemaakt worden.

Smits Tuin en Parkmachines was zo vriendelijk een professionele hogedrukreiniger beschikbaar te stellen om deze klus te klaren, waarvoor dank!!!

Vrijdag 30 april 2021: Getekend met aannemer Van Wiggen

It is official. VIKO voorzitter Tessa Crone tekende vandaag de overeenkomst met aannemer Van Wiggen om de nieuwe accommodatie te realiseren. Een mijlpaal waar al jaren naar toe wordt gewerkt!

Tessa Crone van VIKO en Henk de With van Van Wiggen tekenen de overeenkomst
Een 3D impressie van de nieuwe clubaccommodatie