Kantinediensten

Via de teamapps wordt gecommuniceerd wanneer de ouders van welke teams bardienst moet draaien. Zorg dat het binnen het team geregeld wordt en het versturen van reminders niet nodig is!

Er wordt op 1 ouder per kind gerekend om de bardienst te draaien. Gemiddeld draai je per jaar 1 bardienst, als alles gelijk verdeeld word.

Instructies voor de bardienst:

We maken momenteel tijdelijk gebruik van de kantine van Omega, deze ligt achter de VIKO kleedkamers. Zie meer info in dit nieuwsbericht.

Taken:

• Bezoekers van de kantine voorzien van het eten of drinken dat zij bestellen.
  • Zorgen voor een accurate financiële afhandeling van de transacties. Bij voorkeur met het PIN apparaat.
  • Inschenken van limonade voor alle teams (uit en thuis) voor tijdens de rust van de wedstrijden (tijden afhankelijk van starttijden wedstrijd) en na de kangoeroe training in de ochtend (11.00 uur zijn ze klaar).

Praktisch:

• Er is een prijslijst in de kantine aanwezig.
  • Pinnen is mogelijk en heeft de voorkeur. Instructies voor het bedienen van de pinapparaat worden ter plaatse gegeven.
  • Trays voor de limonade vind je in de keuken.
  • In de grote koelkast en koelkasten onder de bar staat koele voorraad frisdrank. Ongekoelde extra voorraad, staat onder de bar of in de keuken.
  • Snoepwaar staat naast de bar tentoongesteld.
  • We zetten filterkoffie. Twee afgestreken scheppen per volle kan.
  • Thee wordt geschonken door middel van waterkoker en losse theezakjes.
  • Er worden altijd alvast wat tosti’s uit de vriezer gehaald, maar meer voorraad ligt in de vriezer in het voorraadhok. Het tosti ijzer staat in de keuken.

Regels:

• Zorg dat je op tijd bent voor aanvang van je shift.
  • Zorg dat lopende bestellingen door jou worden afgehandeld of overgedragen aan het einde van je shift.
  • Er mogen geen kinderen achter de bar.
  • Alcohol mag niet geschonken worden voor 14.00 uur.
  • Bij verkoop van alcohol, moet een ID gevraagd worden aan iedereen jonger dan 25 jaar.