• In januari werd bekend dat VIKO voor komend seizoen op zoek moest gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor VIKO 1. Inmiddels zijn wij verheugd te kunnen melden dat we met Cor van Dijk er in geslaagd zijn iemand te vinden die een leuke match lijkt te zijn met de veelal jonge spelersgroep voor komend seizoen. 

    Op donderdag 4 april tekenden VIKO voorzitter Tessa Crone en Cor van Dijk de overeenkomst voor seizoen 24/25 om met VIKO 1 aan de slag te gaan. Cor heeft al een lange staat van dienst en stelt zich hieronder voor: 

    "Ik ben Cor van Dijk, woon in Nieuwegein en al heel lang getrouwd met Wil. Wij hebben twee kinderen: zoon Tom en dochter Linda en zeven kleinkinderen. 

    Op mijn negende ben ik met korfbal in aanraking gekomen, dat was bij HKC Haarlem. Toen ik op mijn vijftiende in IJsselstein kwam wonen door het werk van mijn vader, ben ik lid geworden van Fortissimo, waar ik een aantal jaren in het eerste heb gespeeld.

    Na mijn actieve korfbal tijd ben ik mij toe gaan leggen op het trainen en coachen. Iets wat ik nu ongeveer dertig jaar als hoofdtrainer coach bij verschillende verenigingen heb gedaan, waarvan zes seizoenen bij De Eemvogels. Dat waren zes hele fijne jaren, met een prettige groep spelers en een gezellige vereniging. Volgend seizoen dus bij KV VIKO, waar ik hoop net zo klik met de spelers en de club te krijgen om er dan samen een mooi jaar van te maken."

    Wij heten Cor van harte welkom bij VIKO!