Dank aan onze sponsors Schoolkorfbal 2021

Het is alweer twee weken geleden, maar wat was het een feest: het schoolkorfbaltoernooi 2021. Graag willen wij nog enkele sponsoren bedanken die ons hebben geholpen om het toernooi te organiseren.

Stardrift verhuur uit Hagestein is al jarenlang dé verhuurder van springkussens, stormbanen, licht- en geluid, sport- en spelmateriaal en nog veel meer. Sinds kort hebben ze ook de speciale website www.halloweendecor.nl speciaal gericht op het steeds groter wordende Halloween feest.

Leef vitaal: eet groenten en fruit! Baars, de Viaanse groentehal zorgde ervoor dat alle kinderen (en papa’s en mama’s) op het schoolkorfbaltoernooi voldoende vitamines binnenkreeg. De appels, bananen en mandarijnen zijn door hen gesponsord.

Website laten bouwen? Neem eens een kijkje bij Website Today uit Driebergen. Hier vind je naast gewoon goede kwaliteit ook persoonlijk contact met een vlotte service. 

Catering in Vianen regel je natuurlijk via Lunchatyourjob. De naam zegt het al; lunch bezorgd op jouw werkplek (of natuurlijk gewoon thuis) in Vianen maar ook in de omliggende plaatsen. Verse broodjes van goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Presult heeft een B2B online marketing academy waar je nu € 80 korting krijgt met de code “VIKO” en direct toegang krijgt tot alle trainingen. Meer weten? Ga naar:  https://academy.presult.nl/sp2-b2b-seo/

Lasergamen op locatie? Denk dan eens aan NL Lasergame uit Houten. Zowel outdoor als indoor met professionele materialen en een uitstekende service. Leuk voor een bedrijfsfeestje, klassenactiviteit, teamuitje en nog veel meer. Lasergamen is ook mogelijk in de supermarkt na sluitingstijd met al het personeel!

Voor de mooiste bloemstukken, planten, aardewerk en potterie kom je natuurlijk bij De Klaproos, gevestigd in het winkelcentrum De Hagen in Vianen. Al jarenlang sponsoren zij het schoolkorfbaltoernooi en ook dit jaar kunnen zij natuurlijk niet ontbreken.

Alle sponsoren onwijs bedankt! Hopelijk mogen we jullie volgend jaar weer verwelkomen als sponsor van ons mooie schoolkorfbaltoernooi.

Geef een antwoord