We are back! Desiree van Zoolingen nieuwe trainer/coach VIKO 1

Het is gelukt! Voor aankomend seizoen heeft VIKO een trainer/coach gevonden voor ons eerste team. Wetende dat we een totaal ander eerste gaan krijgen vanwege een behoorlijk verloop in ons huidige eerste, was de zoektocht uiteindelijk toch vrij snel gelukt.

Oude bekende Desiree van Zoolingen zal VIKO 1 aankomend seizoen onder haar hoede nemen in de derde klasse. We zijn enorm blij dat zij hier positief op geantwoord heeft en met de spelersgroep aan de slag gaat. Hieronder stelt zij zich nog even voor:

—————————–

Hallo Viko,

Mij is gevraagd om een voorstelstukje te schrijven, ja volgens mij is het niet echt nodig maar daar komt die dan toch voor de mensen die me niet kennen. Volgend jaar de nieuwe trainer/coach van VIKO 1.

Wie ben ik: Desiree van Zoolingen, 34 jaar en getrouwd met Jelmar en we hebben samen 2 super leuke kids , Jayden van 8 en Jira van 5.

In het dagelijks leven ben ik leidinggevende op een woonvoorziening voor jongeren met een verstandelijke beperking.

Van kleins af aan altijd bezig met korfbal, bij de club OVVO en nog steeds.

Jelmar heeft 4 jaar geleden de overstap gemaakt naar VIKO, VIKO voor ons niet onbekend.

Ome Henk en Tante Rix, Ilse, Demi en Derk lopen bij deze club en zo leerden we de mensen op verjaardagen een beetje kennen.

Jelmar heeft vorig jaar besloten om terug te gaan naar OVVO.

Twee jaar geleden, ben ik gevraagd om VIKO 2 te gaan coachen, toen viel het helaas in het water door Corona en kon ik niet helemaal mijn plezier eruit halen.

Afgelopen zaalseizoen even ingevlogen om weer te helpen.

Toen kwam het telefoontje voor komend seizoen , de uitleg van wat de bedoeling is en heb ik besloten de uitdaging aan te gaan.

Jelmar heeft uiteindelijk besloten mee te gaan om weer te gaan spelen bij VIKO.

Afgelopen 2 jaar zijn moeilijke jaren geweest voor bijna elke vereniging ik hoop volgend jaar dat Viko met de mooie nieuwe kantine weer een seizoen krijgt waar het voelt als thuiskomen, saamhorigheid en gezelligheid.

Ik hoop jullie snel te zien, maar gaan eerst even genieten van de zomervakantie.

Groetjes Desiree