Eerste overwinning Viko F1

Op een stralende zaterdagochtend moest onze nieuwe F1 aantreden tegen Koveni. De F1 bestaat uit 6 toppers: Mees, Iris, Sela, Jurre, Evert en Dounia. De eerste 4 toppers komen uit onze eigen geweldige  jeugdopleiding: de kangoeroes en de laatste 2 toppers zijn sinds dit seizoen aan het korfballen en een mooie versterking voor ons team.

Sela was helaas afwezig, maar de rest van het team had er zin in. Eerst even spelen binnen bij de voetbaltafel en vervolgens ook buiten. Maar daarna gingen we toch echt beginnen. Een goede warming-up hoort erbij en even lekker schieten op de korf.

Evert wist al snel na een mooie aanval de korf te vinden. Ook Mees had er zin in vandaag en schoot heel mooi raak! En daar is weer die snelle Evert die zelf de bal veroverd, mooi overspeelt en zelf de aanval afmaakt. Dan staat het ineens 3-0! Onze 2 meiden doen ook goed mee. Ze blijven goed verdedigen en probeerde zelf ook te schieten, maar helaas elke keer net mis. Mees blijft goed roepen dat hij vrij staat en schiet weer raak! Jurre vangt een mooie bal af en schiet daarna gelijk zelf raak. De kinderen blijven ontzettend goed samen spelen en zowel Mees, Evert als Jurre scoren er nog 1. Dan scoort gelukkig de tegenstander ook nog een keer. Uitslag 8-1.

Wat zijn onze toppers vooruit gegaan. Dit was pas de 3e wedstrijd. Ze gooien al zo snel over en weten elkaar goed te vinden. Ook het verdedigen doen ze goed. En ze proberen ook de bal af te pakken  door voor iemand te gaan staan, zo wordt het heel moeilijk voor de tegenstanders.

Zaterdag 13 oktober spelen we om 10 uur thuis. Als u deze toppers in actie wilt zien, dan is dit jullie kans!

Groetjes van onze trainer Myrte en 2 trotse coaches Mirjam en Gemma

Geef een antwoord