Gert Krook nieuwe trainer Viko

Viko heeft Gert Krook vastgelegd als hoofdtrainer van KV VIKO.

Hij is de opvolger van Berry van den Broek. Gert Krook is nu bezig met zijn 2e seizoen als trainer bij Rapid uit Haarlem, die uitkomen in de 1e klasse. Hij komt uit de school van Koog Zaandijk en is docent bij de KNKV. Met het vastleggen van Gert Krook verwacht Viko de stijgende lijn van de laatste seizoenen door te kunnen trekken.

Gert Krook geeft zelf het volgende aan over zijn komst naar Viko: ” _Ik kijk er naar uit om de mensen te leren kennen en er een mooie periode van te maken. Ik heb er zin in en als iemand wat wil weten bel of app me maar of spreek me aan als je me ziet lopen op het veld_ .”

De technische commissie is blij dat de vacature van hoofdtrainer voor KV VIKO is ingevuld en zoekt nog verder naar een nieuwe trainer/coach voor Viko 2.

, ,

Geef een reactie