Gezocht! Algemeen bestuurslid (per nov 2020)

Het huidige VIKO bestuur bestaat momenteel uit vijf personen. Leo Heijnen maakt daar al enkele jaren deel van uit, maar heeft aangegeven dat hij per de volgende Algemene Leden Vergadering zijn functie als algemeen bestuurslid neerlegt. Dat betekent dat we op zoek gaan naar vervanging per november 2020.

Hieronder staat de vacaturetekst met meer tekst en uitleg. Heb je interesse of wil je meer weten over deze functie? Spreek voorzitter Tessa Crone dan even aan of mail naar voorzitter@kvviko.nl.

Vacature Algemeen Bestuurslid VIKO

Het doel van de functie is het onderdeel uitmaken van het dagelijks bestuur.

Plaats in de vereniging

Vormt met de voorzitter, secretaris, penningmeester en eventuele andere algemene bestuursleden het dagelijks bestuur van de vereniging.

Functie inhoud

• Neemt elke zes weken deel aan de bestuursvergadering.Neemt deel aan de jaarvergadering (ALV).
  • Denkt mee en neemt deel in de besluitvormingen waar het dagelijkse bestuur mee te maken heeft.
  • Is bereid om additionele taken op te pakken of binnen de vereniging uit te zetten, die voortvloeien uit bestuurlijke besluiten/acties.

Tijdsbesteding:

• ongeveer 4 uur per maand
  • afhankelijk van periode van het jaar en de ontwikkelingen binnen de vereniging

Geboden wordt

• het vrijwilligersbeleid is van toepassing
  • een zelfstandige en verantwoordelijke functie waarin de vrijwilliger zich optimaal kan ontplooien

Kwalificaties

• Goede communicatieve vaardigheden
  • Betrouwbaar
  • Betrokken
  • Flexibele instelling
  • Gezonde dosis humor