Ledenadministratie

Lid worden? 

Heb je interesse om bij VIKO te komen korfballen? Dan mag je eerst drie keer komen proef-trainen, voordat je bepaalt om lid te worden. Als je mee wilt komen trainen, neem dan contact op met de jeugdcommissie (van 3 tot 18 jaar) of technische commissie (boven de 18 jaar), zie contactpagina op onze website.

Let op: voor 3 t/m 5 jarigen wordt de Kangoeroe Klup aangeboden (bij de bond ook wel bekend als Welpen). De kleintjes spelen geen competitie, maar leren spelenderwijs omgaan met de bal, samen te spelen en te leren winnen en verliezen.

Wanneer je graag lid wilt worden van onze korfbalvereniging, kan je dat aangeven via het aanmeldingsformulier. Dit formulier, inclusief verdere instructies, is te downloaden via onze website via deze link.

Het aanmeldingsformulier moet fysiek ondertekend en verstuurd worden naar de ledenadministratie, inclusief één recente pasfoto:
VIKO ledenadministratie
t.a.v. Patrick Verleun
Patrijsstraat 5
4131 BK Vianen

Na aanmelding wordt contact opgenomen om te bepalen per wanneer gestart kan worden en in welk team. We hopen dat je je gauw thuis voelt bij VIKO!

Tientje voor een vriendje!

VIKO-leden opgelet! Breng jij een nieuw lid binnen? Dan krijg je voor elk nieuw lid een tientje terug. Het enige wat het nieuwe lid hiervoor hoeft te doen, is jouw naam doorgeven op het aanmeldformulier en wij zorgen er voor dat het tientje bij jou terecht komt.

Contributie per (01-01-2019) 

TypeVerenigings
contributie
(per kwartaal)
Gebruik shirts
(per kwartaal)
Bonds contributie
(per jaar)
Senioren (vanaf 19)€ 49,25€ 2,50€ 37,00
Junioren (16 t/m 18)€ 38,00€ 1,00€ 30,00
Aspiranten (12 t/m 15)€ 29,75€ 1,00 € 22,25
Pupillen (6 t/m 11)€ 26,25€ 1,00 € 18,50
Kangoeroes (3 t/m 5)€ 14,75€ 11,25
Reisgeld€ 6,50
Niet spelend seniorenlid
€ 20,00€ 5,50
Niet spelend jeugdlid€ 14,75€ 5,50
Overige leden€ 14,75€ 5,50
Donateur (min. per jaar)€ 15,00

Kwartaalinning van de contributie vindt plaats in januari, april, juli en oktober en van de bondscontributie in mei van elk jaar.

Het opzeggen van het lidmaatschap bij VIKO

Wanneer je je lidmaatschap bij VIKO wilt opzeggen, dien je dit te melden via het e-mailadres ledenadministratie@kvviko.nl. Vermeld daarbij:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • E-mailadres
  • Reden van opzegging

Na het versturen van de e-mail, ontvang je een reactie terug van de ledenadministratie ter bevestiging.

Bij opzeggingen tijdens een lopend seizoen dient de contributie betaald te blijven worden tot en met juni van het seizoen, oftewel einde boekjaar. Een korfbalseizoen loopt altijd van 1 juli tot en met 30 juni van het volgende kalenderjaar. Dit volgens de statuten van Viaanse korfbalvereniging VIKO. Deze regeling geldt ook bij te late opzegging voor het nieuwe seizoen. De opzegging moet uiterlijk voor 15 mei geschieden, daar wij anders kosten maken voor het nieuwe seizoen, met name de bondscontributie aan het KNKV.

Uitzondering op bovenstaande zijn de kangoeroes. Daarvoor geldt dat bij opzegging het lopende kwartaal betaald dient te worden, maar niet het gehele korfbalseizoen.