• Instructie kantinedienst

    Via de teamapps wordt gecommuniceerd wanneer de ouders van welke teams bardienst moet draaien. Zorg dat het binnen het team geregeld wordt en het versturen van reminders niet nodig is!

    Er wordt op 1 ouder per kind gerekend om de bardienst te draaien. Gemiddeld draai je per jaar 1 bardienst, als alles gelijk verdeeld word.

    Instructies voor de bardienst:

    Taken:

    • Bezoekers van de kantine voorzien van het eten of drinken dat zij bestellen.
    • Zorgen voor een accurate financiële afhandeling van de transacties middels de PIN module.
    • Inschenken van limonade voor alle teams (uit en thuis) voor tijdens de rust van de wedstrijden (tijden afhankelijk van starttijden wedstrijd) en tijdens de kangoeroe training in de ochtend (10.00 uur drinken klaar voor hen).

    Praktisch:

    • Er is altijd een kantinecoördinator aanwezig waar je terecht kan met vragen. Bij de start van de bardienst, geeft de coördinator een korte instructie.
    • Er is een prijslijst in de kantine aanwezig.
    • Er kan alleen met pin betaald worden. Contant geld wordt niet aangenomen. Instructies voor het bedienen van het pinapparaat worden ter plaatse gegeven.
    • Kannen en bekers voor de limonade vind je in de keuken. 
    • In de koelkasten achter de bar staat koele voorraad frisdrank. Ongekoelde extra voorraad, staat in de opslagruimte bij de keuken. Alcoholische dranken staan in de rechterkoelkast onder de bar. 
    • Snoepwaar staat achter de bar tentoongesteld.
    • We zetten filterkoffie. Twee afgestreken scheppen per volle kan. Daarnaast is er mogelijkheid tot het serveren van luxe koffie via het Krups apparaat.
    • Thee wordt geschonken door middel van waterkoker of cooker en losse theezakjes.
    • Er worden altijd alvast wat tosti’s uit de vriezer gehaald, maar meer voorraad ligt in de vriezer in het voorraadhok. Het tosti ijzer staat in de keuken.

    Regels:

    • Zorg dat je op tijd bent voor aanvang van je shift.
    • Zorg dat lopende bestellingen door jou worden afgehandeld of overgedragen aan het einde van je shift.
    • Er mogen geen kinderen achter de bar.
    • Alcohol mag niet geschonken worden vóór 14.00 uur.
    • Bij verkoop van alcohol, moet een ID gevraagd worden aan iedereen jonger dan 25 jaar.