Jeugdleden gezocht! (14-17 jaar)

Korfbalvereniging VIKO uit Vianen is op zoek naar spelers voor haar jeugd teams. Met name in de leeftijdscategorie 14 – 17 jaar. Woon jij in (de omgeving van) Vianen en lijkt het je leuk om te sporten in teamverband? Dan is korfballen bij VIKO echt iets voor jou!

Of je al bekend bent met korfbal of niet. Bij VIKO mag je altijd een aantal keer gratis meetrainen om te kijken of het iets voor jou is! We zijn met name op zoek naar leden tussen de 14 en 17 jaar, maar kinderen in andere leeftijdscategorieën zijn natuurlijk ook welkom. Zowel jongens als meisjes!

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar jeugd.viko@hotmail.com, dan nemen wij contact met je op en hoor je wanneer je met ons mee kan doen!