Kantine Nieuws

Nog heel even en dan gaat het nieuwe veldseizoen weer van start en dan nu echt in onze eigen, prachtige nieuwe kantine!

Bij deze frisse start grijpen we ook het moment aan om een aantal kleine dingen te veranderen rondom de kantinezaken. Hierbij hebben we ook gebruik gemaakt van de resultaten van de enquêtes die ingevuld zijn voor de zomervakantie. Niet alle veranderingen kunnen in één keer gerealiseerd worden, maar we doen wel ons best. Op dit moment wordt er ook nog hard gewerkt om de kantine op tijd af te krijgen voor de opening op 3 september…

Wat veranderingen op een rijtje:

• Naast de mensen die zijn ingedeeld voor een kantinedienst, zal er een coördinator (van de kantinecommissie) aanwezig zijn, die de “kantinedienstdraaiers” uitleg geeft over het draaien van de dienst en wat er van ze verwacht wordt. Deze coordinator helpt zo nodig ook mee achter de bar/ in de keuken bij drukte. Uitgebreide uitleg over het draaien van de kantinedienst op papier/ website volgt nog.
  • We gaan proberen om tijdens de wedstrijddagen op zaterdag een dagsnack aan te bieden (bv appeltaart/gevulde koeken/yoghurt met fruit etc) naast het normale assortiment.
  • Ook hopen we aan het einde van de dag, na de laatste wedstrijd, met z’n allen mee te gaan eten met de daghap. Je moet je voor deze daghap wel van te voren inschrijven. Verder info hierover volgt nog.
  • We hebben wat nieuwe apparatuur in de kantine! Dus naast de frituurpan hebben we nu een oven, blender en een volautomatische espressomachine. Dit betekent dat we o.a. lekkere broodjes kunnen bakken, smoothies gaan mixen en koffiespecialiteiten zoals cappuccino, latte macchiato’s en heerlijke espresso’s kunnen maken.
  • Het assortiment aan frisdrank zal dynamisch zijn. We zullen gaan kijken wat goed loopt en dingen vervangen die minder/niet goed verkopen.

Het draaien van onze kantine is voor iedereen vrijwilligerswerk. Het is heel leuk om te doen! Vind je het leuk om een keer mee te helpen achter de bar/keuken, in de ochtend/middag/avond/bij feestjes of wil je wel een keer een dagsnack/daghap maken of wellicht vind je het leuk om mee te helpen bij de schoonmaak (altijd supergezellig!), meld je dan even aan bij onze vrijwilligerscoördinator Wendy van der Krift of bij Cindy Arreman van de kantinecommissie.

Een belangrijk punt tenslotte nog: er kan vanaf het nieuwe seizoen alleen nog maar met de pin worden afgerekend. Ook mag er niets meer worden opgeschreven.

De kantinecommissie gaat op voor een superleuke start van het nieuwe seizoen en we hopen jullie snel weer te zien!