KV VIKO uit Vianen zoekt hoofdtrainer/coach VIKO 1 en trainer/coach VIKO 2

Korfbalvereniging VIKO uit Vianen is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer/coach voor VIKO 1 en een trainer/coach voor VIKO 2.

Gezocht: hoofdtrainer/coach VIKO 1 en trainer/coach VIKO 2

VIKO 1 speelt op het veld en in de zaal 1e klasse. Dus met schotklok! VIKO 2 van VIKO speelt zowel op het veld als in de zaal in de reserve 2e klasse.

De selectie is leergierig, gedreven en een mix van ervaren en jonge spelers. VIKO beschikt op het veld en in de zaal over ruime en uitstekende trainingsfaciliteiten. De trainingen worden gehouden op dinsdag en donderdag. De wedstrijden zijn op zaterdag.

We zijn op zoek naar een trainer/coach die:

• Communicatief sterk is en sociaal vaardig
  • Motiveert en inspireert
  • Boven de groep staat maar ook zorgt voor verbinding binnen de selectie
  • Een duidelijke visie heeft en de spelersgroep weet uit te dagen
  • Rustig en positief coacht en durft in te grijpen als de wedstrijd daar om vraagt
  • Dinsdag en donderdag de training verzorgt en zaterdag de coaching (VIKO 1)
  • Dinsdag assisteert bij de training, donderdag de training verzorgt en zaterdag de coaching (VIKO 2)

Ook startende trainers met korfbalervaring op niveau zijn van harte welkom om contact op te nemen. Vanzelfsprekend bieden we voor beide functies een passende vergoeding.

Meer over KV VIKO

VIKO is een hechte en gezellige korfbalvereniging uit Vianen, gelegen net onder Utrecht. Tijdens het veldseizoen verblijven we op sportpark Blankenstein met onze eigen kantine, die in 2022 compleet nieuw opgeleverd gaat worden, en een drietal nieuwe kunstgrasvelden. Het zaalseizoen wordt gespeeld in het mooie en gezellige sportcentrum Helsdingen.

Interesse? We gaan graag met je in gesprek! Neem dan contact op met Jasper van der Krift, 06-24780317 of stuur een mail naar tc.viko@outlook.com.