KV VIKO uit Vianen zoekt spelers voor de selectie én coach voor het 2de team

Korfbalvereniging VIKO uit Vianen is voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar enkele heren én dames om de selectie van VIKO 1 / VIKO 2 compleet te maken. Vanaf volgend seizoen staat de selectie wederom onder leiding van de zeer ervaren John van Duren (VIKO 1). De positie voor trainer / coach VIKO 2 staat nog open.

Heren en dames gezocht

VIKO 1 speelt volgend seizoen op het veld en in de zaal 1e klasse. Dus met schotklok! Het 2de van VIKO speelt zowel op het veld als in de zaal in de reserve 2e klasse. 

De selectie is leergierig, gedreven en een mix van ervaren en jonge spelers. VIKO beschikt op het veld en in de zaal over ruime en uitstekende trainingsfaciliteiten. De trainingen worden gehouden op dinsdag en donderdag. De wedstrijden zijn op zaterdag.

Trainer / coach voor VIKO 2 gezocht

We zijn op zoek naar een geschikt persoon die VIKO 2 onder zijn of haar hoede kan nemen. Dat kan aan de ene kant iemand zijn met nog niet zoveel ervaring, maar die wel beschikt over een gezonde dosis enthousiasme, korfbal inzicht en een hechte groep kan bouwen. Of bijvoorbeeld iemand die als doel heeft om uiteindelijk hoofdtrainer te worden en onder begeleiding van John de juiste ontwikkeling kan gaan maken. 

Meer over KV VIKO

VIKO is een hechte en gezellige korfbalvereniging uit Vianen, gelegen net onder Utrecht. Tijdens het veldseizoen verblijven we op sportpark Blankenstein met onze eigen kantine, die in 2022 compleet nieuw opgeleverd zal gaan worden, en een drietal nieuwe kunstgrasvelden. Het zaalseizoen wordt gespeeld in het mooie en gezellige sportcentrum Helsdingen.

Interesse? We gaan graag met je in gesprek! Neem dan contact op met Emile Valkestijn, 06-15469620 of stuur een mail naar tc.viko@outlook.com.

Geef een antwoord