KV VIKO uit Vianen zoekt spelers voor de selectie

Korfbalvereniging VIKO uit Vianen is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een heer en dame voor de selectie VIKO 1 / VIKO 2. De technische staf is reeds rond. Vanaf volgend seizoen staat de selectie onder leiding van de zeer ervaren Gert Krook (VIKO 1) en Maik van Kouterik (VIKO 2).

VIKO 1 speelt volgend seizoen op het veld in de 1ste klasse en in de zaal in de 2e klasse. VIKO 2 speelt zowel op het veld als in de zaal in de R 2e klasse. VIKO beschikt op het veld en in de zaal over ruime en uitstekende trainingsfaciliteiten. De selectie is een mix van ervaren en jonge spelers, is leergierig en gedreven. De trainingen worden gehouden op dinsdag en donderdag. De wedstrijden zijn op zaterdag.

VIKO is een hechte en gezellige korfbalvereniging uit Vianen gelegen net onder Utrecht. Tijdens het veldseizoen verblijven we op sportpark Blankenstein met onze eigen kantine en een viertal nieuwe kunstgrasvelden. Het zaalseizoen wordt gespeeld in de nieuwe sporthal Helsdingen.

Interesse? We gaan graag met je in gesprek! Neem dan contact op met Emile Valkestijn, 06-15469620 of tc@kvviko.nl

,