KV VIKO zoekt spelers voor de selectie

Korfbalvereniging VIKO uit Vianen is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar enkele heren én dames om de selectie van VIKO 1 / VIKO 2 compleet te maken.

Gezocht: Heren en dames voor de selectie

VIKO 1 speelt op het veld en in de zaal 1e klasse. Dus met schotklok! Het 2de van VIKO speelt zowel op het veld als in de zaal in de reserve 2e klasse.

De selectie is leergierig, gedreven en een mix van ervaren en jonge spelers. VIKO beschikt op het veld en in de zaal over ruime en uitstekende trainingsfaciliteiten. De trainingen worden gehouden op dinsdag en donderdag. De wedstrijden zijn op zaterdag.

Meer over KV VIKO

VIKO is een hechte en gezellige korfbalvereniging uit Vianen, gelegen net onder Utrecht. Tijdens het veldseizoen verblijven we op sportpark Blankenstein met onze eigen kantine, die in 2022 compleet nieuw opgeleverd gaat worden, en een drietal nieuwe kunstgrasvelden. Het zaalseizoen wordt gespeeld in het mooie en gezellige sportcentrum Helsdingen.

Interesse? We gaan graag met je in gesprek! Neem dan contact op met Jasper van der Krift, 06-24780317 of stuur een mail naar tc.viko@outlook.com.