Nieuwe leden VIKO selectie seizoen 2019/2020

Graag stellen we aan jullie vier nieuwe leden voor de selectie van VIKO voor, die komend seizoen bij onze club komen spelen/trainen.

Ondanks dat we in november met Gert Krook al snel een hoofdtrainer te hebben gevonden, maar helaas blijk aan het einde van het seizoen dat Gert wegens gezondheidsredenen zich moest terug trekken als hoofdtrainer. Dit is in goed overleg gegaan en inmiddels gaat het naar omstandigheden goed met Gert.

Wel moest onze TC op zeer korte termijn op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Dit is Rob Siemer. Hieronder stelt hij zich voor, naast drie nieuwe spelers voor onze selectie.

Welkom allemaal!

Rob Siemer – Hoofdtrainer VIKO

Mijn roots liggen in Den Haag waar ik geboren ben op 14-07-1957. Ik ben er opgegroeid en als 8 jarige gaan korfballen bij HGOKC Ons Eibernest. Tijdens mijn opleiding tot junior heb ik training gehad van grote namen zoals John Tims, Ruud Emmerik en Hans Pouw. Eibernest won in de jaren 70 bijna alles wat er te winnen viel. 

In 1985 is mijn trainerscarrière begonnen. Via 3 jaar ODS (nu Refleks) het laatste jaar van VES (nu DubbelZes/Futura) kwam ik terecht in Leiden bij Pernix. De volgende circa 12 jaar heb ik training gegeven bij Meervogels. Eerste, tweede en A1. Deze periode werd onderbroken door uitstapjes naar ODO (1 jaar), IJsselvogels en Phoenix (3 jaar en later nog eens 2 jaar) en een jaar sabbatical. Via 2 jaar Weidevogels, 1 jaar Velocitas, 2 jaar Wion en 2 jaar ALO ben ik bij VIKO aanbeland. 
Zelf speelde ik nog op zaterdag in Meervogels 6, vanaf 2003 tot een jaar geleden en zit ik de top TC van die club. Daarbuiten sta ik heel vaak op de golfbaan, mijn tweede liefde. Ik hou van lekker eten en wijn.  17 augustus 2019 ben ik 14 jaar getrouwd en 25 samen met mijn vrouw Judith, die ook 8 jaar trainer is geweest bij Phoenix (A1, S2 en S1). De reden ook dat ik er in de seizoensopening niet ben (zit dan op Texel met haar). 

Ik heb in het oude opleidingsmodel van het KNKV werkelijk alle technische opleidingen gevolgd en gehaald die er georganiseerd zijn wat resulteerde in een stapel certificaten en diploma’s met bovenop het diploma oefenmeester in 1999 (tegenwoordig KT4) onder leiding van Jan Sjouke van den Bos. 

Mijn sterke punt is het vormen van een hecht team met veel zelfvertrouwen die bereid is voor elkaar door het vuur te gaan en elkaars fouten tijdens de wedstrijd te compenseren.  Ik wens iedereen een hele fijne vakantie en ik zie jullie in augustus!Carolien van der Leeden – Speelster VIKO selectie

Mijn naam is Carolien, ik ben 22 jaar oud en woon in IJsselstein. 

Ik heb 11 jaar lang korfbal gespeeld bij Fortissimo waarvan mijn laatste 2 jaar in de selectie, ik moest op dat moment stoppen door een blessure. 

Mijn hoogtepunten zijn op het korfbal gebied het promoveren of kampioen worden met mijn team, dit was altijd een super gevoel en een groot feest. 

Mijn hobby’s zijn : shoppen, gezellig met vrienden zijn, musicals/films en natuurlijk korfbal. Verder werk ik in het dagelijks leventje 5  dagen in de kinderopvang wat ik erg leuk vind. 

Ik heb er super veel zin in om weer te gaan korfballen en kijk uit naar het nieuwe seizoen. 

Marcel Hijnen – Speler VIKO selectie

Ik ben Marcel Hijnen. 33 jaar oud en woon sinds drie jaar met mijn vriendin (verloofde) Nikki en onze kids Dide (3) en Tycho (1) in Vianen. Vanaf komend seizoen kom ik gezellig bij VIKO spelen, hier alvast een korte introductie.

Naast mijn gezin gaat veruit mijn meeste tijd naar het runnen van mijn eigen bedrijf. Ik heb sinds ruim vijf jaar een eigen evenementenbureau waarmee ik personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes etc voor groepen van 10 – 250 personen organiseer. 

Korfballen heb ik de afgelopen jaren gedaan in het vierde team van Dalto uit Driebergen. Helaas viel dit team wat uit elkaar waardoor ik heb besloten om zelf ook verder te gaan kijken. Nu mijn dochter drie jaar oud is komt het moment dat ze mag aansluiten bij de kangoeroes langzaam dichterbij, dit gaat als inwoner van Vianen uiteraard bij Viko gebeuren. Het lijkt me daarom voor mij zelf ook het juiste moment om me aan te sluiten bij Viko zodat ik de club en de mensen alvast leer kennen.

Voor nu wens ik iedereen een fijne vakantie, tot in augustus bij de start van het nieuwe seizoen!

Aaliyah van Hattem – speelster VIKO selectie

Ik ben Aaliyah van Hattem (16 jaar) geboren en getogen in Vianen. Ik zit op het Oosterlicht College in Nieuwegein in de vierde van de havo. Op mijn 8ste jaar ben ik begonnen met korfballen bij VIKO. 
Op mijn 12e jaar werd ik gevraagd door OVVO uit Maarssen om daar op hoger nivo te spelen. Daar heb ik 4 jaar lang met veel plezier gespeeld. Het was afgelopen seizoen steeds moeilijker om school, korfbal, reizen en werken te combineren. Ik kijk terug op een mooie tijd in Maarssen.
 Mijn 1e jaar in de C aspiranten wisten we op het veld en in de zaal kampioen te worden in de 1e klasse. Daardoor mochten we 2x op het NK uitkomen met een 3e en 5e plaats. In de B aspiranten heb ik nog 2 jaar in de Hoofdklasse gespeeld. In de junioren heb ik 1e en overgangsklasse gespeeld.
Toen de TC  me benaderde in Maart om weer voor VIKO uit te komen hadden we een goed gesprek. Vanwege mijn jonge leeftijd moest ik er wel even over nadenken. Ik hoop me bij VIKO verder te kunnen ontwikkelen en hoop dat ik gauw mn plekje vind in de selectie.

Geef een antwoord