Nieuwe trainer/coach VIKO 2 seizoen 2020/2021

Nadat we al eerder hebben kunnen melden dat voor VIKO 1 hoofdtrainer John van Duuren is aangesteld voor seizoen 2020/2021, zijn we blij om te kunnen melden dat de staf voor de selectie rond is.

Desiree van Zoolingen heeft toegezegd volgend seizoen als trainer/coach van VIKO 2 aan de slag te willen gaan. Voor de meesten is Desiree geen onbekende, maar voor degenen die haar nog niet zo goed kennen, stelt zij zich hieronder nog even voor.

We kijken uit naar een leuk en succesvol seizoen en heten Desiree van harte welkom bij VIKO!

Even voorstellen:

Ik ben Desiree van Zoolingen, 32 jaar en getrouwd met Jelmar van Zoolingen. We hebben samen 2 kinderen, Jayden van 6 en Jira van 3.

Al 16 jaar werk ik met heel veel plezier in de zorg, met mensen met een verstandelijke beperking. Dit altijd voor een grote organisatie mogen doen, vanaf 1 januari 2020 heb ik een nieuwe baan en ben ik leidinggevende geworden bij een kleinschalige instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.

Ik korfbal vanaf mijn 4e met heel veel plezier bij OVVO in Maarssen, eerst zelf fanatiek maar al snel kwam erbij dat ik het trainen geven/coachen , dingen regelen toch ook erg leuk vind.
Op dit moment midweek ik bij OVVO en zit ik hier in de SC en doe ik de WS van de Senioren. Als OVVO 1 thuis speelt zal je me na de wedstrijd met veel plezier achter de bar zien staan.

Jelmar is 2 jaar geleden vertrokken naar VIKO om daar in de selectie te spelen, hij liep bij OVVO tegen dingen aan en wilde een nieuwe uitdaging. We wisten een beetje hoe de vereniging in elkaar zat door de familie die daar speelt/actief is.

Vorig jaar is mij al gevraagd VIKO2 op me te pakken, op dat moment zag ik dit niet zitten in de combinatie met werk, OVVO en de leeftijd van de kids.

Dit jaar wel, ik heb er super veel zin in en hoop dat we snel mogen beginnen.

Groetjes Desiree

, , ,