Ruime overwinning voor VIKO

Afgelopen zaterdag moest VIKO naar de hoofdstad afreizen om het tegen de studenten van Amsterdam 1 op te nemen. De thuiswedstrijd tegen deze ploeg was een makkelijke overwinning voor VIKO en ook nu had de ploeg uit Vianen weinig moeite en wisten met een ruime overwinning naar huis te gaan, 7-23.

VIKO wist aan het begin van de wedstrijd dat de ploeg uit Amsterdam weinig in te brengen zou hebben, maar wist dit niet meteen om te zetten naar een ruime voorsprong. Vooral het tweede aanvalsvak wist in de eerste helft moeilijk tot scoren te komen, waardoor er in de rust een schamele 5-8 op het scorebord stond. Aan het begin van de tweede helft wisselde coach Desiree van Zoolingen twee heren van vak, wat meteen resultaat opleverde. Beide vakken begonnen goed te draaien en het lukte VIKO vanaf dat moment rustig uit te lopen. De zeer sportieve spelers van de ploeg uit Amsterdam deden wat ze konden, maar hadden niks in te brengen tegen de ploeg uit Vianen. Alle spelers van VIKO wisten in de tweede helft tot scoren te komen, liepen uit naar een 7-23 winst en namen de 2 punten mee naar Vianen. 

Doelpuntenmakers voor VIKO; Rick Heijnen (6), Carolien Korevaar (5), Sem Schipper(3), Jente Vermeer (2), Janneke Gothelp (2), Bjorn Oostrom (2), Sarah Heijnen (2) en Jelmar van Zoolingen (1)

Geef een antwoord