Schoolkorfbal

SCHOOLKORFBAL GAAT NIET DOOR!

Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten om gezien de huidige corona ontwikkelingen het schoolkorfbal niet door te laten gaan. We hopen dat we dit alsnog in het voorjaar kunnen organiseren.

Vindt jouw kind het toch leuk om te proeven van het korfballen? Neem dan contact op met onze jeugdcommissie om drie keer gratis te komen proeftrainen.

Stuur hiervoor een mail naar jeugd.viko@hotmail.com

Klik hier voor meer informatie over het afgelaste schoolkorfbaltoernooi

Het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi van Viko voor alle groepen van de basisschool zal dit jaar plaatsvinden op 29,30 september en 1 oktober 2020.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 212CC6B3-6BAE-46E2-881A-B0B0FD645AA6.png

Nieuw dit jaar is dat er voor groep 1 en 2 een leuke spelletjesmiddag op het korfbalveld wordt georganiseerd. Het beloofd, net als andere jaren, weer een leuk toernooi te worden.

Speeltijden:

  • dinsdag 29 september (vanaf 18.00) groep 3-4
  • woensdag 30 september (15.00 tot 16.30) groep 1-2
  • woensdag 30 september (vanaf 18.00) groep 5-6
  • donderdag 1 oktober (vanaf 18.00) groep 7-8

Viko kiest er ook dit jaar voor om de speelschema’s en -tijden digitaal te publiceren via www.toernooi.nl

Het schoolkorfbal vind je hier als volgt terug: kies aan de linkerzijde bij de clubs voor KV Viko , u krijgt dan (zodra beschikbaar) het schoolkorfbaltoernooi direct als keuze mogelijkheid.

Zodra beschikbaar komt hier het programmaboekje om te downloaden en de juiste directe link naar www.toernooi.nl

Begeleiding en verantwoordelijkheid

Wegens Covid-19 zijn we helaas genoodzaakt om een aantal voorwaarden te stellen. Per team mogen er maximaal 2 begeleiders/ coaches mee en alle kinderen mogen ook maximaal 1 volwassene meenemen als supporter. Verder vragen we u rekening te houden met de geldende regels rondom Covid-19.