Schoolkorfbal gaat niet door

Vlak voor de zomer werden de coronamaatregelen langzaam weer afgebouwd en begonnen wij vol goede moed aan de voorbereidingen van het Schoolkorfbaltoernooi. Hierbij hielden wij alle berichten omtrent corona in ons land, en ook onze gemeente, uiteraard goed in de gaten. Lange tijd leek het goed te gaan en zag het ernaar uit dat het toernooi, met enige maatregelen, gewoon plaats kon vinden. De ontwikkelingen in de afgelopen tijd hebben ons echter helaas alsnog gedwongen om de beslissing te nemen het toernooi af te blazen. Waarschijnlijk ook voor jullie niet onverwacht, maar toch erg jammer.

Wij willen alle scholen en kinderen die zich ingeschreven hebben bedanken en hopen jullie op een ander moment alsnog te verwelkomen. Wij zullen het nieuws in de gaten houden en hopen dat dit misschien al in het voorjaar kan zijn…

We zullen ervoor zorgen dat alle scholen die reeds betaald hebben het inschrijfgeld teruggestort krijgen.

Tot slot doen we hierbij wel het aanbod dat kinderen, die het leuk vinden, drie keer gratis mee mogen komen trainen. Ze kunnen zich hiervoor aanmelden via het e-mailadres jeugd.viko@hotmail.com.

Hartelijke groet,
namens de Schoolkorfbalcommissie