Tijdelijk gebruik kantine Omega door VIKO

Door de sloop en nieuwbouw van het VIKO clubgebouw zitten we tijdelijk zonder een eigen kantine. Gelukkig zijn onze buren handbalvereniging Omega zo vriendelijk om hun accommodatie voor ons open te stellen. Uiteindelijk gaan zij bij ons intrekken in het nieuwe clubgebouw.

Dat betekent dat de veld najaar competitie en naar verwachting een deel van de voorjaarscompetitie gebruik gemaakt wordt van de Omega kantine. De ruimte is iets kleiner dan we gewend zijn, dus we vragen iedereen rekening te houden met de 1,5 meter afstand regel wanneer je binnen iets bestelt.

Hieronder een schema wanneer wie de kantine gebruikt in de najaarscompetitie. De enkele overlap op zaterdag wordt door beide verenigingen gezorgd voor barbezetting. Op de momenten dat alleen VIKO er is, zal de barbezetting als gebruikelijk worden ingedeeld (ouders, senioren teams, Marjolein, overige vrijwilligers).

We werken voornamelijk met PIN op de wedstrijddagen. Op de trainingsavonden werken we (vooralsnog) met het kaartenbakje. De laatste die weg gaat zorgt dat de kantine netjes achtergelaten wordt (veegschoon, toiletten schoon).