Vacature: contactpersoon Sponsoring

| Geen reacties

VIKO is op zoek naar een nieuw contactpersoon voor sponsoring. Michael van Heijligenberg heeft zich hier de afgelopen jaren voor ingezet, maar heeft helaas aangegeven hiermee te stoppen. Dat betekent dat wij op zoek zijn naar vervanging. Ben of ken jij de persoon die voldoet aan onderstaande omschrijving?

Stuur dan een bericht naar vrijwilligers@kvviko.nl of spreek een van de vrijwilligers coördinatoren aan (Mandy en Wendy).

Taakomschrijving contactpersoon Sponosring:

Doel
Het regelen van nieuwe sponsoren die een (al dan niet financiële) bijdrage willen leveren aan onze verenigingen. Het onderhouden van contacten met sponsoren zodat deze voor een langere termijn aan onze vereniging verbonden blijven.

Plaats in de vereniging
De contactpersoon sponsoring rapporteert aan het bestuur. Het afstemmen van afspraken, contracten en facturatie gebeurt in overleg met de penningmeester.

Functie-inhoud
De contactpersoon sponsoring regelt en verzorgt de volgende werkzaamheden:

1. het zoeken naar nieuwe sponsors: onze doelgroep zijn ondernemers en bedrijven in en om de gemeente Vianen.
  2. het onderhouden van contacten met bestaande sponsoren: afstemmen als de reclameborden aan vervanging toe zijn, organiseren van een jaarlijkse sponsorbijeenkomst (jaarlijkse nieuwsbrief) en bedankbrief periodiek overleg met de hoofdsponsor.
  3. het bepalen van sponsormogelijkheden en bijbehorende tarieven: zie hiervoor het sponsorplan.

Tijdsbesteding
Gemiddeld één à twee uur per week

Kwalificaties

• Goede communicatieve vaardigheden