Vacature: promotie commissie

| Geen reacties

Korfbalvereniging VIKO is een enorm gezellige club, waar je een leuke pot korfbal kunt spelen. Dat weten de leden natuurlijk als geen ander. Maar hoe zorgen we er nu voor dat ook buiten VIKO zowel jongeren als senioren enthousiast gemaakt worden voor de korfbalsport? Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken en daarom wordt de ‘promotie commissie’ in het leven geroepen. Geinteresseerd? Geef je op via vrijwilligers@kvviko.nl of spreek een van de vrijwilligers coördinatoren aan (Mandy en Wendy).

Doel:

• Het doel van de functie is het organiseren van activiteiten en evenementen ter promotie van Viko binnen de gemeente Vianen

Plaats in de vereniging:

• De promotie commissie rapporteert aan het bestuur. Het plannen van evenementen gebeurt in overleg met het bestuur, de Jeugdcommissie, Technische commissie en Axciecom.

Functie-inhoud:

• Jaarplanning opstellen voor verwachte evenementen om Viko actief in de gemeenschap te plaatsen
  • Samenstellen en coördineren van werkgroepen voor de uitvoering van de evenementen
  • Contact met externe belanghebbende (o.a. sportservice, gemeente)
  • Opstellen en bijhouden van promotie materiaal voor Viko (richting scholen, tijdens evenementen, nieuwe bewoners gemeente Vianen, etc)

Tijdsbesteding:

• ± 1 tot 2 uur per week
  • Opzetten promotie materiaal voor Viko

Kwalificaties:

• Ervaring in organiseren van activiteiten gewenst
  • Gestructureerd
  • Goede communicatie vaardigheden