Vacature: schoolkorfbal commissie

In oktober dit jaar heeft weer een leuk schoolkorfbal toernooi plaatsgevonden en ook dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe leden er aan overgehouden. Een toernooi dat we dus graag willen voortzetten!

Helaas is de commissie wat uitgedund en zoeken we ongeveer drie nieuwe leden voor in de schoolkorfbal commissie. De voorbereidingen beginnen in het voorjaar alweer te lopen, om ook volgend najaar weer een leuk toernooi neer te zetten.

Lees onderstaande vacature even door. Heb jij interesse om je hierbij aan te sluiten? Mail dan naar vrijwilligers@kvviko.nl of meld dit aan iemand van het bestuur of een van de vrijwilligers coördinatoren (Wendy van de Krift en Mandy Bekkers)

Schoolkorfbal commissie

Doel:

• Het doel om 1 keer per jaar een 3-daags schoolkorfbaltoernooi te organiseren t.b.v. het werven en enthousiasmeren van basisschool kinderen voor korfbal

Plaats in de vereniging:

• De korfbal commissie rapporteert aan en overlegt met het bestuur

Functie-inhoud:

• Het opzetten van het toernooi dat normaal gesproken eind sept/begint okt plaatsvindt, verspreid over meerdere dagen/avonden.
  • Contact met de scholen m.b.t. inschrijvingen
  • Contact met externe belanghebbende (o.a. sportservice, gemeente)
  • Het regelen van sponsoren
  • Het werven van vrijwilligers op de dagen zelf (o.a. kantine, scheidsrechters, scouts)