Vacature: trainer/coach Viko 1

Korfbalvereniging VIKO uit Vianen zoekt voor het seizoen 2020/2021 een trainer/coach voor VIKO 1. Voor deze functie zijn we op zoek naar een trainer/coach die:

• Communicatief sterk is en sociaal vaardig
  • Motiveert en inspireert
  • Boven de groep staat maar ook zorgt voor verbinding binnen de selectie
  • Duidelijke korfbal visie heeft en de spelersgroep weet uit te dagen en scherp te houden
  • Rustig en positief coacht maar durft in te grijpen als de wedstrijd daar om vraagt
  • Dinsdag en donderdag de training verzorgt en zaterdag de coaching (VIKO 1)

VIKO 1 speelt op dit moment op het veld in de 1e klasse en in de zaal in de 2e klasse en VIKO 2 speelt op het veld en in de zaal in de 2e klasse. VIKO beschikt zowel op het veld als in de zaal over ruime en uitstekende trainingsfaciliteiten. De selectie is een mix van ervaren en jonge spelers, is leergierig en gedreven. Ook startende trainers met korfbalervaring op een hoger niveau worden van harte uitgenodigd te reageren.

Vanzelfsprekend bieden we voor deze functie een passende vergoeding.

VIKO is een hechte en gezellige korfbalvereniging uit Vianen gelegen net onder Utrecht. Tijdens het veldseizoen verblijven we op sportpark Blankenstein met onze eigen kantine en een viertal kunstgrasvelden. Het zaalseizoen wordt gespeeld in Sportcentrum Helsdingen.

Interesse? We gaan graag met je in gesprek! Neem dan contact op met Wilco van Harten, 06-26908431 of tc@kvviko.nl

,