Verkoop grote clubactie loten start zaterdag 15 september

| Geen reacties

Vanaf aanstaande zaterdag gaan we weer loten verkopen voor de grote clubactie! Deze week worden op dinsdag en donderdag de loten aan de teams uitgedeeld.

Ook dit jaar hebben we een doel gesteld voor de loten verkoop. We willen minimaal een bedrag van EUR 750,- voor de vereniging ophalen om picknicktafel(s) voor op het terras aan te kunnen schaffen, zodat we ook lekker buiten kunnen zitten als het zonnetje schijnt.

Als je meer dan 20 loten verkoopt, dan krijg jij een gratis toegangskaartje voor een dagje uit. En voor het team dat de meeste loten verkoopt, is er een teamprijs beschikbaar. Het nog een verrassing wat de teamprijs is. Dus doe je best en verkoop vanaf zaterdag 15 september zo veel mogelijk loten voor VIKO!