• Het seizoen zit er op voor VIKO 1. Op 14 juni werd een doordeweekse wedstrijd 31-13 verloren tegen de terechte kampioen in onze poule, Reehorst'45 1 .

  Dit seizoen was de eerste helft veld was lastig, we moesten aan elkaar wennen, sommigen nog met vakantie of kwamen terug van blessures. In de zaal hebben we het goed gedaan met een keurige tweede plek. De tweede helft veld konden we helaas de lijn van de zaal niet doortrekken.
  We vonden met name tweede helft veld het lastig om de korf te vinden en zijn er maar weinig doelpunten gemaakt.

  Waar ik een jaar geleden de uitdaging ben aangegaan met deze ploeg, kijk ik terug op hoe noem ik het een overbruggingsjaar.
  Vorig jaar veel mensen gestopt in VIKO 1, doorgegaan met een groep mensen die dat nog graag voor VIKO 1 wilde spelen.
  Jong/ouder alles door elkaar, sommigen nog nooit met elkaar gespeeld, succes ermee.

  Ik denk dat we dit seizoen redelijk doorgekomen zijn, met name de zaal.

  Nu staat ons de zomervakantie te wachten en daar is het ook wel even tijd voor. Volgend jaar gaan we weer aan de slag met VIKO 1 die wel op enkele plekken wat wijzigt. De ouderen maken onder andere plek voor de jongeren: 
  Tessa, Janneke en Joost gaan in de slag in het tweede en de midweek. De net 21-jarige Jente gaat een andere uitdaging aan in Utrecht waar zij tegenwoordig woont. 
  Oude eerste speelsters Romy en Esmée komen ons weer vergezellen en jeugdleden Demi en Lucas komen over vanuit de A.

  Geniet van de vakantie en tot over een aantal weken waar we weer fris en fruitig met een oude/nieuwe groep aan de slag gaan.

  Groetjes Desiree (coach VIKO 1)