VIKO 1 volgend seizoen mét schotklok en nieuwe trainer

Vandaag is bekend geworden wat het besluit is van het KNKV over de afhandeling van het zaal- en veldseizoen. Meer info op de site van het KNKV.

Een van de besluiten is dat de stand in de zaalcompetitie als eindstand geldt en dat betekent dat VIKO 1 is gepromoveerd naar de eerste klasse en zich kampioen van afgelopen zaalseizoen mag noemen! Coach Rob Siemer en alle spelers van harte gefeliciteerd 🙂

De selectie heeft dit vanavond al even digitaal gevierd, maar zodra de gelegenheid er is, zal dit ook in real-life gevierd worden.

Promoveren naar de eerste klasse betekent ook spelen met de schotklok. Wat een totaal nieuwe en leuke dimensie zal geven aan het spelen en kijken van de wedstrijden. Een mooi vooruitzicht naar komend seizoen in deze rare tijden.

Terwijl de wedstrijden en trainingen stil lagen, heeft de TC niet stil gezeten en is een nieuwe hoofdtrainer voor de VIKO selectie aangesteld. John van Duuren uit Amsterdam neemt het stokje over van de huidige hoofdtrainer Rob Siemer. Hieronder stelt John zich nog even voor.

Voor een trainer/coach voor VIKO 2 lopen momenteel gesprekken en hopen we gauw bekend te maken dat we ook daar rond zijn.

John van Duuren

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben John van Duuren, 57 jaar oud en getrouwd met Tonneke. Ik heb twee kinderen, Jimmy van 27 jaar, die woont in Tokyo en Samantha van
22 jaar. Beide kinderen hebben niet gekorfbald.
Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en woon daar ook nog.

Ik heb gekorfbald tot mijn 28ste bij Blauw-Wit Amsterdam waar ik door blessures ben gestopt. Hier ben ik ook mijn trainers carrière begonnen: van de jongste jeugd , B aspiranten, junioren en het derde team. Bij de jeugd heb ik diverse Nederlandse kampioenschappen behaald en daarna ben ik bij andere clubs aan de slag gegaan.

In het verleden trainer geweest bij Triaz, Fiducia, Synergo, OVVO (reserve korfballeague), Velocitas, SDO Hillegom, Rapid, Vriendenschaar Bodegraven en tot afgelopen oktober Sporting Trigon.

Ik omschrijf mijzelf als een mensen-mens, sta graag in de groep, praat graag met mensen en wil dat de groep meedenkt zonder dat dit tot discussies lijdt. Als het nodig is ga ik beslissingen niet uit de weg.

Ik heb met de TC en enkele selectie leden reeds gesprekken gevoerd en daardoor ben ik enthousiast geworden. Ik kijk uit naar komend seizoen en ben benieuwd hoe de groep het gaat doen met de schotklok in de eerste klas.

Tot snel.

John van Duuren

Geef een antwoord