Viko 2

Twee jaar geleden werd ik gevraagd of ik Viko 2 wilde gaan trainen geven en coachen, dit was nog iets te vroeg voor mij, dit jaar heb ik de stap wel genomen. Dit gaat niet zonder slag of stoot, het is een seizoen met hele diepe dalen en enorme pieken.

Het seizoen begon, Linsey, Annelies en Vikash zouden in 2 spelen omdat zij 1x in de week zouden trainen, Vikash besloot in de voorbereiding al naar 1 te gaan en Annelies en Linsey besloten dit naar 2 wedstrijden in de competitie. Daarna heeft Rick nog 2 wedstrijden in 1 gespeeld vanwege blessures en sinds 2 weken zijn we dan compleet als het 2e. We weten nu wie er in 2 zitten en kunnen gaan bouwen.
Het is een mengelmoes van wat mensen die al een aantal jaar senioren spelen, nieuw bij de vereniging en 1e jaars senioren. Dan komt er ook nog een trainer, met een heel ander spel dan dat ze bij Viko gewend zijn dus we moeten aan de bak. Dat we aan elkaar moeten wennen en dat mensen moeten leren dat hebben we gezien in de wedstrijden. We gaan in wedstrijden onder het vriespunt, maar Viko 2 laat me ook enorm genieten.
We hebben vorige week een gesprek met elkaar gehad, en dat was te zien in de resultaten en de sfeer in het team

Vorige week Tiel 2, gelijk spel. Voor de meeste mensen die dit verslag lezen, weten ze dat Viko-Tiel altijd wel een beladen sfeertje heeft. Dit was dit seizoen niet het geval, het ging er sportief aan toe. We hadden wel pieken en dalen in deze wedstrijd, we kwamen voor, uiteindelijk 4 achter en spelen we toch gelijk. Goed herpakt.
Gisteren Synergo 2, we hebben tegen ze geoefend het was toen veel voor Synergo en weinig voor ons qua uitslag. We waren echt afgeslacht door ze, we waren echt heel slecht.
Wat heeft viko 2 weer pieken en dalen gehad in deze wedstrijd, voor komen toch weer 3 achter komen dan met een aantal wissels kon viko 2 zich herpakken en met 4 verschil winnen.
Gisteren ging ik vanwege andere omstandigheden met een naar gevoel naar huis, eenmaal thuis kwam alleen maar trots voorbij voor Viko 2. Blij dat ik hun trainer/coach mag zijn.
We hopen dat we nog even door mogen, maar ik ben vanwege de piek van de Corona toch bang dat meneer Rutte dinsdag ons gaat mededelen dat de competitie voorbij is.

We gaan het horen.

Groetjes Desiree