Viko F1 boekt eerste overwinning

Afgelopen zaterdag mocht Viko F1 op bezoek bij Atlantis F1, die net als Viko nog geen punten hadden behaald. Nadat Viko twee keer eerder al heel dichtbij een gelijkspel was geweest mochten ze het nu proberen in Mijdrecht.

De wedstrijd begon heel goed met doelpunten van Sana, Lois en Louisa en als snel kwamen we op 3-0 voorsprong. Ook met de superspeler van Atlantis er bij bleef Viko beter en er werd vooral ook heel goed verdedigd. In het tweede gedeelte van de eerste helft scoorde Jens zijn eerste doelpunt van het seizoen! Daar zouden er later nog 3 bijkomen want hij eindigde op 4 doelpunten! Aan het einde van de wedstrijd kwam Dide er nog even in voor Imke en ook zij scoorde nog een doelpunt. Viko was een maatje te groot en uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 19-3 en zijn dan eindelijk de eerste punten binnen! 

Super goed gedaan door de F1, die elke week een beetje beter worden. Het samenspel zag er heel goed uit en ook tegen 5 verdedigers wisten we goed de vrije speler te vinden. Deze week trainen er ook weer enkele nieuwe kids mee die hopelijk ook snel aansluiten bij de wedstrijden.

Geef een antwoord