Viko F1 houdt de punten in Vianen

Na twee ruime nederlagen tegen hele sterke tegenstanders speelde de F1 afgelopen zaterdag thuis tegen Luno F1, waar op het veld al van werd verloren. We hebben de afgelopen weken veel nieuwe kids mogen verwelkomen en vandaag was het aan Hayley en Anil om hun eerste wedstrijd te spelen. 

Het begin van de wedstrijd was erg spannend, tot 4-3 zaten beide ploegen heel erg dicht bij elkaar. Hayley had toen haar eerste doelpunt al gemaakt, er zouden er nog veel volgen vandaag; heel erg knap in haar eerste wedstrijd! Anil had wat minder geluk met zijn schoten maar door zijn harde werken wist hij bijna elke Luno aanval te verstoren en de bal af te pakken. Hierdoor lukte het Luno lange tijd nauwelijks om te scoren en daardoor kon Viko uitlopen naar een mooie 10-4 voorsprong. 

Na de rust werd de voorsprong zelfs nog een beetje verder uitgebouwd, mede doordat Jens ook weer lekker op schot was. Het laatste kwart begon met een voorsprong van 8 punten maar alle spelers hadden zo hard hun best gedaan dat de energie een beetje op was. Luno maakte daar goed gebruik van en wist nog een aantal mooie doelpunten te maken, uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een hele mooie 16-11 overwinning. 

Viko F1; super goed gedaan! Ga zo door en dan volgen er in het nieuwe jaar hopelijk nog meer overwinningen!

Geef een antwoord