Viko in middenmoot na verlies

VIKO verliest met 12-15 van concurrent Synergo uit Utrecht en komt in de middenmoot terecht.  

Op zaterdag 10 oktober kwam Synergo uit Utrecht op bezoek in Vianen. In de voorbereiding hebben beiden ploegen in een toernooi tegen elkaar gespeeld en was Synergo duidelijk de betere ploeg. Echter hadden zij in de competitie nog niet veel punten bij elkaar gekorfbald en wist VIKO niet wat het verwachten moest. Zonder publiek langs de lijn ging de wedstrijd in stromende regen van start. Synergo begon voortvarend en was in de beginfase duidelijk de betere ploeg. Ze namen meteen een 2-0 voorsprong en liet VIKO lang in de eerste helft achter zich. Tien minuten voor het rustsignaal liet VIKO echter zien wat het in zijn mars had en de ploeg uit Vianen wist de achterstand terug te brengen naar 1 doelpunt bij het rustsignaal. In de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op. Beide ploegen scoorden om en om en tot ver in de tweede helft hielden VIKO en Synergo elkaar in balans. VIKO werd door de ploeg uit Utrecht meerdere malen op hardhandige wijze afgestopt wat 6 maal tot een strafworp leidde. Helaas wist VIKO van deze strafworpen maar één te raken, waardoor de ploeg uit Vianen aan het kortste eind trok en na het eindsignaal zonder punten het veld, letterlijk en figuurlijk, afdroop.

Op zaterdag 17 oktober speelt VIKO tegen Noviomagum uit en in Nijmegen. Noviomagum is een onbekende tegenstander en staat met één punt minder dan VIKO net achter de Vianezen. Het is zaak dat VIKO positief het zaalseizoen ingaat en de winst mee naar Vianen neemt. 

Doelpuntenmakers voor VIKO: Vikash Missier (6), Aron Neijmeijer (2), Thorven Oostrom (1), Jelmar van Zoolingen (1), Linsey van Mourik (1) en Romy Houweling (1).

Geef een antwoord