• Al enkele weken leefden we toe naar het jeugdkamp. Om zo veel mogelijk toffe dingen te kunnen doen, werden plastic flessen ingezameld om geld op te halen voor het kamp en met succes! We hebben daarmee in totaal 186 euro opgehaald en goed kunnen inzetten voor de activiteiten. Iedereen die hier aan heeft bijgedragen, enorm bedankt!!!

    Op 30 juni was het zover en stonden vele ouders en begeleiding klaar om de jeugdleden van VIKO mee te nemen naar kamphuis Peppelenburg in Otterlo. Eenmaal aangekomen en de kamers ingedeeld, werden de teams bekend gemaakt. Per team een leuke mix van jong naar oud met namen in Mexicaanse stijl, het thema van het weekend. De teams mochten allemaal hun team canvas maken, die uiteindelijk ook in de VIKO kantine komen te hangen. Daarna was het tijd voor spelletjes op het kampveld en de A1 sloot de avond (nacht) af met een dropping.

    Uiteraard wordt op zo'n kamp niet al te veel geslapen, dus met wat wallen onder de ogen werd de zaterdag begonnen met wat ochtendgymnastiek van Jesse en Lucas. Daarna lekker ontbijten en wat eigen speeltijd. De speurtocht werd uitgezet en voor de lunch gingen alle teams één voor één het weiland en bos in om de speurtocht uit te voeren. Super leuk, maar het weer werkte minder mee. Al soppend in de schoenen kwamen de kids terug in het kamphuis, waar besloten werd dat het bosspel voor de middag werd vervangen door spelletjes binnen en het versieren van cupcakes. Om in maxicaanse stijl te blijven, aten we heerlijke wraps, gemaakt door het top-keuken team Zelko en Marc. 

    De avond bracht veel gezelligheid tijdens de optredens van VIKO's got talent! Ook deze nacht werd er bar weinig geslapen, maar was er wel enorm veel lol, ook belangrijk! De laatste ochtend was de zon ons beter gezind en speelden we een driekamp. Na een lekker broodje knakworst en nog eigen tijd om te spelen, kwamen de eerste ouders ze alweer ophalen. 

    Vermoeid, maar zeer voldaan, kijken we terug op een heel geslaagd weekend en kijken we nu alweer naar een juiste plek voor volgend jaar om onze groeiende jeugd weer een tof kamp aan te kunnen bieden.