• VIKO nieuwsbrief december 2022

  Bestuursupdate

  Beste (ouders van jeugd)leden,

  Het jaar 2022 is alweer bijna voorbij! Een jaar waarin we terugblikken na een moeizame start, aangezien de competitie wederom stil was gelegd vanwege de corona maatregelen. Maar ook waarin we eindelijk wél een aantal zaalwedstrijden hebben kunnen spelen. Een jaar waarin we ook ein-de-lijk de sleutel in ontvangst konden nemen van onze clubaccommodatie. Een jaar waarin we ook behoorlijk wat team-wisselingen en verloop hebben gezien van spelers. Maar ook waarin we bij de start van het nieuwe seizoen weer fris begonnen zijn en ook weer een aantal nieuwe leden hebben mogen verwelkomen. Maar boven alles vooral blij dat we weer terug naar normaal zijn gegaan en kunnen genieten van het trainen, spelen van wedstrijden, het publiek langs de lijn en het drankje na de wedstrijd.

  Maar ook een jaar dat velen om ons heen zich zorgen maken om de financiën. Ondanks onze nieuwe duurzame accommodatie raken de stijgingen in de energieprijzen ook VIKO. Dit is iets wat we als bestuur nauwlettend in de gaten houden qua verbruik en kosten.

  We hebben het jaar mooi afgesloten met het Kerst Korfbal Koppel Schot Toernooi dat dit keer gewonnen is door Sarah Heijnen en Daiyen Voogt, nadat zij de finale met 8-7 wonnen van Robin van Dijk en Demi Witte.

  In het nieuwe jaar starten we 7 januari alweer met de eerste jeugdwedstrijden én willen we iedereen een nieuwjaarsgroet brengen tijdens de nieuwjaarsborrel in onze kantine. We hopen onze leden, ouders van jeugdleden en vrienden van VIKO daar allemaal te zien!

  Namens het bestuur: Jasper, Nico, Emile, Zelko en Tessa

   

  Mogen wij jou op de foto zetten en deze delen? Vul het AVG formulier in!

  In de diverse team apps is de link al verstuurd, maar via deze nieuwsbrief willen we álle VIKO leden vragen om via onderstaande link het formulier in te vullen of we foto- en videomateriaal mogen delen op onze site en socials. In het kader van de AVG wet willen we dit goed vastgelegd hebben.

  Dus heb je het formulier nog niet ingevuld? Doe dat dan snel via dit online Google formulier.

  Pietenfeest!

  Op zaterdag 26 november werden de kinderen van de kangoeroes, F en E jeugd verrast door het bezoek van een tweetal pieten! Eerst werd er gedanst en spelletjes gedaan met de pieten en daarna kreeg ieder kind een mooi verhaaltje te horen uit het grote boek van Sinterklaas over hoe hij of zij het doet bij VIKO. En natuurlijk horen daar ook cadeautjes blij! Toen de pieten weer door moesten naar de volgende kinderen, ging iedereen aan tafel om te genieten van een broodje knakworst. Wat een gezelligheid!

  In de ochtend haalden de kangoeroes ook nog eens hun pietendiploma tijdens de pietentraining. Kijk die trotse koppies!

  Activiteitenkalender

  Houd de flyers in de team apps en op de socials in de gaten voor meer info:

  Datum Activiteit Locatie Doelgroep
  Vrijdag 6 januari 2023 Filmavond VIKO kantine E t/m B jeugd
  Zaterdag 7 januari 2023 Nieuwjaarsborrel VIKO kantine Alle leden en vrienden van VIKO
  Donderdag 18 mei 2023 Hemelvaartsdag: Familietoernooi VIKO veld Alle leden, vrienden, familie etc.

  Sponsoring

  Sponsor de club met jóuw webshop aankopen? Dat is heel eenvoudig met Sponsorkliks! Klik op het logo om naar de Sponsorkliks webshop te gaan.

 • VIKO sponsoren