VIKO op zoek naar heren voor de senioren!

Korfbalvereniging VIKO uit Vianen zoekt voor het seizoen 2020/2021 heren die het leuk vinden om in de selectie en / of breedtekorfbal te spelen. Voor zowel de zaterdag als doordeweeks in de midweek is er uitbreiding gewenst.

VIKO selectie
VIKO 1 speelt komende seizoen zowel op het veld als in de zaal 1ste klasse en VIKO 2 in de reserve 2de klasse. VIKO beschikt zowel op het veld als in de zaal over ruime en uitstekende trainingsfaciliteiten. De trainingen zijn op de dinsdag en donderdag. De selectie is een mix van ervaren en jonge spelers, is leergierig en gedreven.

VIKO breedtekorfbal
VIKO beschikt over 2 senioren teams die breedtekorfbal spelen. Het 3de traint op dinsdag en speelt z’n wedstrijden op zaterdag. De midweek speelt alleen wedstrijden doordeweeks. Namelijk op woensdag of donderdag.

Over VIKO
VIKO is een hechte en gezellige korfbalvereniging uit Vianen gelegen net onder Utrecht. Tijdens het veldseizoen verblijven we op sportpark Blankenstein met onze eigen kantine en een viertal nieuwe kunstgrasvelden. Het zaalseizoen wordt gespeeld in de sporthal
Helsdingen. Met regelmaat worden naast het korfballen leuke activiteiten georganiseerd, zoals een schottoernooi, familie toernooi, pubquiz, feestjes etc.

Heb je interesse of wil je een keer vrijblijvend meetrainen? We gaan graag met je in gesprek! Neem dan contact op met Emile Valkestijn, 06-15469620 of tc@kvviko.nl.

,