VIKO sluit aan bij top van competitie

VIKO sluit aan bij de top van de competitie door een duidelijke overwinning, 8-15, op Oranje Nassau uit Amsterdam.

VIKO reisde afgelopen zaterdag af naar de Pijp in Amsterdam om daar tegen Oranje Nassau 1 aan te treden. Na drie gespeelde rondes was het duidelijk dat VIKO de betere ploeg moest zijn, maar moest dat op het veld nog wel laten zien. In de eerste minuut opende Rick Heijnen de score en leek er geen vuiltje aan de lucht. Echter waar vorige week de ene na de andere prachtige aanval verzilverd werd met een doelpunt, kaatste de bal nu juist steeds weer van de korf. VIKO was echter zoveel beter dan de tegenstander en kreeg zoveel meer kansen dan Oranje Nassau, dat er in de rust toch een mooie 4-7 voorsprong op het scorebord stond. De tweede helft liet geen ander beeld zien, VIKO speelde mooie aanvallen uit wat dan eindigde in een score of niet, maar Oranje Nassau had aanvallend weinig tot niets in te brengen, waardoor VIKO zonder veel moeite uitliep naar een 8-15 eindstand. Het was een sportieve wedstrijd onder leiding van een sterk fluitende scheidsrechter en VIKO nam de punten, zoals verwacht, mee naar huis.

De competitie ligt nu even stil en VIKO kan tevreden terugkijken op de start van deze zaalcompetitie. Op zaterdag 14 januari treedt VIKO om 16.30u aan tegen koploper Helios uit Castricum. 

Doelpuntenmakers voor VIKO; Tessa Crone (5), Rick Heijnen (3), Jelmar van Zoolingen (2), Joost van Harten (2), Sem Schipper (1), Janneke Gothelp (1) en Robin van Dijk (1).

Geef een antwoord