VIKO verliest van koploper

VIKO kan Victum tot de tweede helft bijhouden, maar buigt dan het hoofd en verliest met duidelijke cijfers van de ploeg uit Houten, 13-22. 

Afgelopen zaterdag stond voor VIKO de wedstrijd tegen koploper Victum uit Houten op het programma. Voor het eerst zonder publiek, wat een rare gewaarwording was voor beide ploegen. VIKO ging goed en geconcentreerd van start, nam meteen initiatief en stond na 10 minuten met 3-1 voor. Victum liet zich echter niet gek maken, speelde zijn eigen spelletje en kwam rustig langszij. Tot de laatste 5 minuten voor rust ging de wedstrijd ook gelijk op en waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Enkele minuten voor rust liep Victum uit naar een 6-9 voorsprong, waarna Vikash Missier in de laatste seconde voordat de scheidsrechter affloot, de 7-9 door de korf schoot. In de tweede helft bracht de coach van VIKO Robin van Dijk in het veld die meteen de aansluiter scoorde, 8-9. Echter was dit het laatste wapenfeit van VIKO’s zijde. Victum speelde zeer geconcentreerd en op hoog niveau de aanvallen uit en scoorde keer op keer, terwijl VIKO knokte voor ieder doelpuntje. Vooral de heren van Victum waren in deze fase scherp en namen de ploeg uit Houten op sleeptouw. Binnen 15 minuten liep Victum uit naar een 11-22 voorsprong en had VIKO niets in te brengen. De laatste twee doelpunten kwamen nog op de naam van de ploeg uit Vianen, waardoor er een 13-22 eindstand op het scorebord kwam te staan. Victum was, zeker in de tweede helft, een maatje te groot voor VIKO. 

Op zaterdag 10 oktober komt Synergo uit Utrecht op bezoek in Vianen, ook geen onbekenden voor VIKO. De wedstrijd start om 15.30u en ook deze wedstrijd moet zonder publiek gespeeld worden. 

Doelpuntenmakers voor VIKO: Vikash Missier (4), Jelmar van Zoolingen (2), Annelies Visser (2), Romy Houweling (2), Thorven Oostrom (1), Linsey van Mourik (1) en Robin van Dijk (1). 

Geef een antwoord