VIKO wint van Revival

Na enkele weken achter elkaar geen winst gepakt te hebben, wist VIKO afgelopen zaterdag tegen de nummer 3 uit de competitie, Revival, de winst binnen te halen, het werd 19-11 voor de ploeg uit Vianen. 

Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat VIKO gebrand was een goed resultaat neer te zetten. Met twee vloeiende aanvallen zette Jelmar van Zoolingen en Rick Heijnen de toon en stond er binnen twee minuten een 2-0 voorsprong op het scorebord. VIKO bleef geconcentreerd spelen en liep binnen een kwartier uit naar een 8-0 voorsprong voor de rood-witten. Hier werd erg veel vertrouwen uit gehaald en ondanks dat Revival vanaf dat moment mee begon te scoren, was het duidelijk dat VIKO de winst niet zomaar uit handen meer zou geven.

VIKO liet de ploeg uit Terschuur niet dichterbij dan 5 doelpunten komen en had de wedstrijd volledig in handen. Bij het laatste fluitsignaal stond er weer een voorsprong van 8 doelpunten op het scorebord en kon trainer Desiree van Zoolingen uiterst tevreden zijn over het getoonde spel. VIKO staat nu in de middenmoot van deze competitie en hoopt nog een paar punten binnen te halen alvorens zij naar de zaal gaan. 

Doelpuntenmakers voor VIKO; Jelmar van Zoolingen (6), Rick Heijnen(5), Joost van Harten(5), Robin van Dijk(1), Sem Schipper(1) en Carolien Korevaar(1).

Geef een antwoord