Wedstrijden 15 januari vervallen

Welkom in het nieuwe jaar!

Een jaar waarin we hopelijk weer meer mogen korfballen dan afgelopen jaar. Maar tot nu toe ligt het korfballen helaas weer stil. Aanstaande vrijdagavond is een persconferentie. Het is nog niet duidelijk of en welke maatregelen vanaf zaterdag 15 januari gaan veranderen.

Er staan wel wedstrijden gepland, maar we vinden het onverantwoord om deze zonder voorbereiding en op zo’n korte termijn (als we vrijdagavond pas meer weten), door te laten gaan. Voor zaterdag 15 januari vervallen dus alle geplande wedstrijden.

Op welke manier we onze sport weer kunnen hervatten na deze datum, zal moeten blijken aan de hand van de maatregelen. Alleen jeugd, ook senioren? Binnen of mag alleen buiten? Trainen en wedstrijden? We zorgen spoedig voor duidelijkheid, zodra wij die duidelijkheid ook hebben.

Zorg in de tussentijd dat je gezond en lekker in beweging blijft! Hopelijk tot gauw!